«

»

Sze 05 2015

Bejegyzés nyomtatása

Kórházi csomag, avagy mit kell vinni a kórházba szüléskor?

Babazó tippA bababoltok, gyógyszertárak és minden kismama-baba-anya dolog körül forgó üzleti vállalkozásnak a legjobb vevője, ügyfele az első gyermekét váró, tapasztalattal nem rendelkező kismama. Sokszor nagyon rendesek a bababolti eladók, készségesek, mosolyognak, rengeteg okos tanáccsal látják el a bizonytalanságtól és kétségbe eséstől meggyötört fizimiskájú első gyermeküket váró párokat, kismamákat, de ne feledjük el az ő érdekük, mindig és minden esetben az, hogy eladjanak nekünk és nem az, hogy megkíméljenek a sarokban van ágyneműtartóban porosodó feleslegesen felvásárolt cikkek kerülgetésétől.

Egy szó, mint száz  cikkünkben jöjjön két rendkívül részletes lista azokról a holmikról, melyekre szükségünk lesz (lehet) és amelyekre egyáltalán nem lesz szükségünk a szülés előtt, alatt, után a kórházban.

Az első táblázat a leendő anyukának szánt holmikat tartalmazza megjelölve, hogy az adott cikk a szülőszobán töltött idő alatt, vagy a gyermekágyas osztályon eltöltött pár nap alatt szükséges, az internetes szakzsargon ezt kórházi csomagnak, kismama csomagnak, vagy szülés csomagnak hívja.

 

további részletek

Az adott cikk linkje: http://tipptar.com/korhazi-csomag-avagy-mit-kell-vinni-a-korhazba-szuleskor/